Musiken hackar-slutar snart att lyssna

Kommentarer

7 kommentarer

 • Avatar
  Robin Calmegård

  Hej Martin!

  Så ska det förstås inte vara. Vi känner till att det finns ett liknande problem för lyssnare som använder Opera som webbläsare. Kan det kanske vara fallet hos dig också?

  Hälsningar,
  Robin

 • Avatar
  Martin Bauer

  Tack för snabbt svar. Kör inte Opera. Jag använder Safari på Mac. 

 • Avatar
  Robin Calmegård

  Hej igen! Då är det verkligen märkligt. Jag använder personligen Safari på Mac och upplever inte alls samma problem. Hur ofta hör du hacken ungefär, och vilken kanal lyssnar du på när det händer? Kör du senaste versionen av MacOS och Safari eller ligger du på någon äldre version? All information du kan komma på är till hjälp i detta detektivarbete :)

  Hälsningar,
  Robin

 • Avatar
  Martin Bauer

  Sierra 10.12.5 (16F73). Ca 1 hack var 3:e–5:e minut kanske.Har bara lyssnat på Star FM. Upplever också att hacket ibland repeterar någon sekund av ljudet innan.Svårt att förklara men kan väl jämföras med en stamning som upprepas en gång.

 • Avatar
  Robin Calmegård

  Tack för info! Jag ska lyssna extra mycket på STAR FM idag för att säkerställa att problemet inte ligger i vår utsändning på något vis.

  Du får gärna testa att lyssna med ett annat program än din webbläsare, ladda t ex ner VLC om du inte redan har det (du hittar det på http://videolan.org). I programmet spelar du sedan upp STAR FM-strömmen som har följande adress: http://fm05-icecast.mtg-r.net/fm05_mp3

  Genom att testa i ett annat program för att se om problemet försvinner kan vi förhoppningsvis komma närmare svaret på varför du hör dessa hack när du lyssnar på sajten.

  Hälsningar,
  Robin

 • Avatar
  Lucci

  Musiken hackar i min Samsung s8. Använder mobilt Internet. Men även med Wifi (stark men inte den starkaste styrkan dock).

 • Avatar
  Robin Calmegård

  Hej Lucci! Kan du kort beskriva hur du upplever "hacken", hur länge spelas musiken åt gången? Sker det med samma intervall hela tiden eller är det olika?

  Hälsningar,
  Robin

Du måste logga in om du vill lämna en kommentar.