Liveradio seg.

Kommentarer

1 kommentar

 • Officiell kommentar
  Avatar
  Robin Calmegård

  Hej Martin! Ledsen att jag missat detta inlägg, men här kommer i alla fall ett sent svar på dina frågor.

   

  1. Du får gärna utveckla detta lite till. Är det när du lyssnar via webben eller i appen som det tar lång tid innan radion startar?

  Ett känt problem är att om du har Telia Säker Surf eller F-secure installerat som virusskydd så kan du behöva ändra vissa inställningar för att strömmarna ska starta snabbare. Det är ett problem med dessa mjukvarors virusscanning som gör att våra strömmar blir blockerade i uppemot flera minuter innan de tillåts att starta.

  Om du behöver hjälp med att ställa in detta så får du gärna höra av dig i ett privat meddelande genom att skicka ett meddelande till oss här: Skicka en förfrågan

   

  2. Att strömmen ligger någon minut efter radion beror på så kallad buffring. Det används (mer eller mindre omfattande) för all livestreaming på internet och går ut på att en del av strömmen förlagras i din dator för att undvika hack och stopp om din internetuppkoppling är lite svajig, t ex om du lyssnar i mobilen och tillfälligt tappar täckning eller om din internetuppkoppling på datorn är lite instabil. Det är helt enkelt för att göra lyssnarupplevelsen bättre och roligare! Ledsen om det orsakar problem för dig.

   

  Om du har några fler frågor är det bara att fylla på här i tråden =)

  /Robin, I LIKE RADIO

Du måste logga in om du vill lämna en kommentar.